morten-krogvold-photo-trond-andersen_lr.jpg

Kalender

Kom på utstilling, meld deg på workshop eller få med deg andre spennende ting Morten Krogvold driver med.

Back to All Events

FÅ PLASSER IGJEN! Workshop: 9 dager i Budapest


  • Robert Capa Contemporary Photogrphy Center Budapest, Nagymező utca Budapest, 1065 Hungary (map)

Arrangør: Studio A7 v/ Anne Lise Flavik

Velkommen til workshop med Morten Krogvold i Budapest – ni dager med spenning, glede og utfordringer til deg som fotograf. En unik mulighet til å utvikle dine fotografiske ferdigheter i inspirerende omgivelser!

Deilig mat og drikke, gode samtaler og nye venner danner rammen rundt en fordypning i fotografiet. Morten Krogvold er en entusiastisk pådriver med mye erfaring i å undervise.

Hver dag starter med morgenlyset og fotografering, før vi møtes til en fantastisk morgenstund med musikk, tegning og kunsthistorie. Så kommer foredrag, praksis, bildekritikk og inspirasjon på løpende bånd. Morten vil blant annet snakke om Ungarns mest kjente fotografer, Robert Capa og André Kertész. Kurset avsluttes med en bildefremvisning får våre nye ungarske venner.

​Det hele finner sted i det imponerende Robert Capa Contemporary Photography Center, en nyrestaurert gotisk bygning som huser en fast utstilling om fotograf Robert Capas liv.

Prisen er kr 22 000, som dekker undervisning, daglig bildekritikk og velkomst- og avslutningsmiddag.
NB! Du må selv ordne med reise og overnatting.

Fotograferer du digitalt, må du ha med kamera og en bærbar PC/Mac med bildebehandlingsprogram. Vi printer til sluttutstillingen. Bruker du film, må du ordne med fremkalling og forstørring selv – vi har ikke mørkeromsmuligheter.

Earlier Event: February 16
Morten Krogvold Workshop Trinn 2, Vågå
Later Event: April 22
4 ukers online workshop (modul 1)